Försvarsmakten · Publicerad 11 sept 2019

Nu söker Skaraborgs flygflottilj F7 en handläggare till Transportflygenheten (TpFE). Befattningen är placerad på Såtenäs och din närmast arbetgrupp består av 12 befattningar. Arbetsgruppen samordnar verksamheten inom Transportflygenheten och omfattar chef och ställföreträdande chef, förbandsekonom, planerare och stabsassistenter.

Arbetsuppgifter
Som handläggare på Transportflygenheten kommer du att ingå i enhetens ledningsgrupp. Du kommer att arbeta med planering och budgetering, ekonomiuppföljning och beslutsberedning. Du kommer även bistå med andra administrativa uppgifter som faller inom arbetsgruppens område. Vidare kommer du att arbeta med fakturahantering, intern och extern, samt bistå vid inköp och med internutbildning.

Kvalifikationer
  • Treårig gymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning eller motsvarande
  • God datorvana med goda kunskaper i Office-paketet, och särskilt inom Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
  • Du måste uppfylla kraven för krigsplacering och kunna delta i övningar och insatser
  • Körkort B
Meriterande
  • Erfarenhet av arbete med ekonomi
  • Eftergymnasial utbildning
  • Kunskaper om Försvarsmaktens ekonomisystem
  • Erfarenhet av SAP
Personliga egenskaper
Då vår verksamhet är skiftande och varierad är du flexibel och kan arbeta väl i grupp. Du är självgående och strukturerad och har förmåga att leverera. Du har god förmåga att prioritera när det krävs.

Du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Övrigt
Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen.

Arbetsort
Såtenäs

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Stf stabschef Jesper Bergling, 070-886 98 89
Förbandsekonom, Anna Ottosson, 0510-47 74 18

Fackliga representanter:
OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 61 44 00
OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510 - 47 78 78

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-29. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga