3 Step IT · Publicerad 24 okt

3 Step IT Sweden AB (3 Step IT) rekryterar med hjälp av Meritmind en redovisningsekonom till sin ekonomifunktion. Här får du möjlighet att vara verksam i ett modernt bolag som står inför positiva förändringar och som ständig är under tillväxt. 3 Step IT har sitt fräscha och moderna kontor mitt i centrala Linköping.

På 3 Step ITs ekonomifunktion sitter sex personer och denna roll rapporterar till redovisningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Vara delaktig i bokslutsarbete
  • Sammanställa och rapportera moms
  • Ta fram rapporter till SCB, tex intrastat
  • Registrera inkommande fakturor
  • Förbättra och effektivisera ekonomiprocesser
I rollen kommer du även hantera olika ekonomirelaterade arbetsuppgifter för bolagets produktionsenhet i Klavreström. Dessa kan till exempel vara fakturering, avstämning av lager eller registrering av fakturor relaterat till återköp av begagnad IT- utrustning.

Kvalifikationer och erfarenhet

Som sökande har du en relevant utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du tycker att bokföring/redovisning är spännande och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet inom området. Det är en fördel om du har erfarenhet från hantering av utländsk moms. Då bolagets koncernspråk är engelska ser vi att du behärskar engelska väl både i tal och skrift. Dina kunskaper i Excel samt i ett eller flera affärssystem är goda och det är meriterande om du har kunskaper i Navision.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du en lagspelare, men har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt. Du är noggrann och trygg i din roll samt har god kommunikativ förmåga. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är en ansvarstagande person. Att leverera kvalitet inom utsatt tid ser du som en självklarhet. Då företaget är i en expansiv fas tror vi att du är en person som har lätt att se förbättringspotential och möjligheter.

Placeringsort: Linköping

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstånd, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, bokslut, bokföring, accounting, ekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
3 Step IT är ett IT-serviceföretag som erbjuder kunderna ett mer hållbart sätt att förvärva IT-utrustning, särskilt datorer och smartphones. 3 Step ITs omfattande tjänst riktar sig till företag med stort IT-behov, som hjälper dem att hantera finansiering, användning och utbyte av IT-enheter på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Företaget säljer också ett stort antal begagnade IT-enheter. 3 Step IT är ett starkt växande företag som idag har 100 medarbetare på 5 olika orter. Huvudkontoret ligger i Linköping med säljkontor i Stockholm och Göteborg samt produktionsanläggningar i Enköping och Klavreström. För mer information om bolaget www.3stepit.com

I denna rekryteringsprocess samarbetar 3 Step IT med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga070-2010355. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga