Academic Work · Publicerad 17 nov 2021

Studerar du inom IT och vill ha ett extrajobb för att få värdefull erfarenhet och ett roligt break från skolan? Vi söker ofta studenter till deltidsuppdrag inom IT och då söker vi dig som är i början av sina studier och som därmed har möjlighet att jobba extra under en längre period. Nu har du chansen att skicka in en spontanansökan som vi sedan, utifrån dina intressen och önskemål, kan matcha ihop med våra aktuella uppdrag och möjligheter!

Information om uppdraget

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med våra kunders behov och möjligheter, och återkommer till dig när vi hittar ett passande jobbförslag. Det viktiga är att du vill bygga vidare på din kompetens och skaffa mer erfarenhet hos någon av våra kunder.

Hur gör jag för att skicka en intresseanmälan?

Klicka på Ansök för att komma till ansökningsformuläret, därefter skapar du ett konto för att sedan fylla i din profil med information från ditt CV. Där har du också möjlighet att bifoga fler valfria filer och dokument. Du kan när som helst uppdatera din spontanansökan genom att logga in i din profil.

Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV.

Du erbjuds
  • Ett meriterande deltidsjobb
  • Flexibla arbetstider som går utmärkt att kombinera med studier
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Vi söker dig som

* Är student på en eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis systemvetenskap, datavetenskap, kognitionsvetenskap eller IT

Som person är du:
  • Ansvarstagande
  • Noggrann
  • Flexibel
Övrig information
  • Start: Vid behov
  • Omfattning: Deltid, arbetstider och omfattning varierar på olika uppdrag
* Placering: Östergötlands län
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga