Academic Work · Publicerad 12 nov 2021

För fyra år sedan startade vi Digitalent i Stockholm, sedan dess har vi hunnit bli över 50 anställda och därmed ett av de snabbast växande bolagen i branschen. Och nu har det äntligen blivit dags för oss att starta upp ett kontor i Linköping. Digitalent är IT-konsultbolaget som brinner för både teknik och människor, och tillsammans med dig vill vi nu bygga Linköpings absolut bästa arbetsplats för digital talang. Vi kommer dessutom att sitta i en av Linköpings coolaste byggnad!

Information om uppdraget

Till vårt startup-team söker vi en Frontend Consultant, en roll för dig som vill vara med på vår uppbyggnadsresa!

Som konsult hos Digitalent och etableringen i regionen så kommer du vara en nyckelspelare i att forma vår metodik och uppdrag.

Du säkerställer dessutom att rätt teknisk kompetens rekryteras till bolaget genom att delta i tekniska case och med ditt lokala nätverk. Tillsammans med regioncheferna Linda och Calle är du involverad med och utvecklar den tekniska riktningen för regionen.

Vad vi erbjuder dig
  • Ett bolag som samlat de bästa kollegorna du kan tänka dig! Att ha kul och trivas tillsammans ser vi som en av våra viktigaste uppgifter. Det vill du inte missa :)
  • Bra lön och lönerevision två gånger/år för att du ska få betalt för din utveckling.
  • Ett av marknadens bästa förmånspaket med bra föräldralön, pensionsavsättning och såklart pick your own device och en julgran.
  • Ambitiösa och kompetenta kollegor, inledningsvis med mycket stöd och samarbete från Stockholm
Vi söker dig som
  • Har flera års erfarenhet av frontendutveckling.
  • Har en passion för kombinationen av människor och teknik, och du brinner för att dela med dig av dina kunskaper!
* Har erfarenhet av att coacha och få andra människor att växa
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
At Digitalent, we are passionate about our people. We value technical competence highly, we are thoughtful and caring and we inspire one another. The core of our business is to help people grow. We build an environment where we thrive and develop together by sharing knowledge and supporting the person next to us. We know that this mindset creates great results for any business, and we enjoy the work we do because of who we are.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga