Aklero Ekonomi AB · Publicerad 27 dec 2019

Redovisningsbyrån Aklero står under stadig tillväxt och vi på Meritmind har fått förtroendet att hjälpa dem rekrytera ytterligare en duktig redovisningsekonom. Som anställd på Aklero erbjuds du en attraktiv arbetsplats där medarbetarna känner arbetsglädje samt delaktighet. Här får du möjlighet att skapa din egna vardag och personlig utveckling, samtidigt som rekryteringen är en viktig pusselbit i bolagets fortsätta tillväxtresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Vi söker dig som brinner för redovisning, men som samtidigt är mån om att fortsätta utvecklas i yrkesrollen och även dela med sig av sin kompetens.
 • Hantera och säkerställa den löpande redovisningen i ett antal kunduppdrag.
 • Månadsvis sammanställa och rapportera till kund
 • Upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser att du som söker denna tjänst har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från miljöer med många olika kontakter eller från annan redovisningsbyrå. Det är meriterande om du är, eller i snar framtid, avser att bli auktoriserad redovisningskonsult. Vidare ser vi således att du har god förståelse för olika redovisningsregelverk.

Personliga egenskaper

Som person beskrivs du som stabil och noggrann med hög analytisk förmåga. För att vinna framgång i rollen är din ambitionsnivå hög och ditt arbetssätt beskrivs som ansvarsfullt och systematiskt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt kommer att ingå i ett mindre team och trivs med att samarbeta i grupp, men du har också förmågan att kunna arbeta självständigt. Rollen innefattar även kundkontakt, vilket förutsätter att du är kundfokuserad, konsultativ och serviceinriktad som person.

Placeringsort: Linköping

Vad erbjuder Aklero Ekonomi dig?

 • Flexibla arbetstider
 • Möjlighet till löpande kompetensutveckling
 • Trevliga kollegor som sitter i nya fräscha lokaler där det finns möjlighet till eget rum
 • Generösa förmåner
Om Aklero Ekonomi

Aklero Ekonomi startades 1999 och erbjuder tjänster inom ekonomi, redovisning, styrning och ledning till företag och organisationer. De har kontor på 3 orter i Östergötland (Linköping, Kisa & Rimforsa) för att finnas nära och tillgängliga för sina kunder lokalt. De centrala kärnvärdena på Aklero Ekonomi är Närhet, Kundperspektiv och Frihet under ansvar.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aklero med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga070-2010355. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 januari 2020. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Konsult, Underkonsult, Redovisningskonsult, Consultant, Associerad konsult, Group accountant, Group accounting specialist, Group accounting, Accounting specialist, Accountant, Senior accountant, Sr accountant, Accounting manager, Chief accountant, FA&P, Group controller, Senior financial controller, Financial controller, Group finance, CFO, Head of Finance, Financial Manager, koncernredovisare, koncernredovisningsansvarig, koncernredovisningsekonom, koncernredovisningsspecialist, koncernredovisningschef, redovisningschef, redovisningsspecialist, kvalificerad redovisningsekonom, IFRS, K3
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga