Anticimex · Publicerad 29 apr 2021

Söker du ett perfekt sommarjobb där du får möjligheten att vara flexibel och arbeta fysiskt? Uppskattar du variation i arbetet och har erfarenhet av servicearbeten? Då vill vi att just du skickar in en ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Anticimexs räkning en Skadedjurstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Anticimex. Anticimex arbetar med att förebygga och skydda privatpersoner och företag från skadedjur både nationellt och internationellt. Som skadedjurstekniker kommer du att vara ute på fältet och arbeta med bekämpning av getingar, möss men även enklare saneringar av tex myror. Detta är ett arbete med frihet under ansvar samt mycket kundkontakt.

I rollen som skadedjurstekniker kommer du att röra dig på höjder och i mindre utrymmen vilket betyder att du inte får ha svårt för höga höjder och trånga utrymmen. För att du ska känna dig säker i din arbetsroll kommer du inför uppdragsstarten att få en introduktion om hur arbetet utförs och hur du ska hantera eventuella risker i arbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Anticimex önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

som skadedjurstekniker arbetar du både förebyggande och åtgärdande. Genom att utföra inspektioner och göra riskbedömningar kommer du granska vilka eventuella risker som finns samt erbjuda lämpliga lösningar till dessa. För den här tjänsten kommer man främst att jobba med SMART-boxar, byta dessa och de till att de fungerar som de ska. Du kommer tilldelas kundärenden som du därefter hanterar runt om i Östergötland. Du åker i Anticimex egna bilar till kunderna. Väl på plats visar kunden vart problemet finns och du åtgärdar problemet.

Vi söker dig som

Studerar och vill ha ett roligt jobb under sommaren alt. dig som är ute efter ett stimulerande arbete med många kontaktytor. För tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att kommunicera med kunder. I rollen som skadedjurstekniker kommer du åka till Anticimex olika kunder och behöver därför ha körkort. Vidare kräver tjänsten att du är praktiskt lagd och serviceinriktad. För tjänsten krävs att du inte har påvisad överkänslighet mot getingar då det är främst getingar som du kommer att bekämpa under sommarmånaderna. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Anticimex. Du har en förmåga att strukturera och planera ditt arbete så att det leder i målets riktning. Vidare har du förmåga att samarbeta med andra och bygga relationer.

START: 8/6 med en vis flexibilitet
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

På Anticimex får du en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Hos Anticimex är alla lika värda och om du ska trivas hos dem, och de med dig, får du bokstavligen sätta på dig ett par blåbrallor oavsett vilken titel du har. Anticimex tror på frihet och att ta ansvar och mycket av deras utveckling drivs därför av medarbetare på kontoren.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 maj 2021
Anställning
Säsongsjobb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Miljö & Djurvård
Underkategori
Djurvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga