Centric Professionals AB · Publicerad 27 dec 2019

Vi letar nu efter en Information and Communication Technology (ICT) Tekniker. I den här rollen kommer du installera effektiva tekniska lösningar och utföra generellt underhåll i miljöer för Lab och datacenter. Du kommer hjälpa både slutanvändare och hela verksamheten med deras behov.

Arbetsuppgifter
  • Planera, installera, underhålla och avveckla IT och Telekom-noder i Lab och Datacenter
  • Skapa och uppdatera dokumentation för tekniska installationer
  • Felsöka hårdvaruproblem och ersätta vid behov
  • Konfigurera noder med bl.a. IDRAC/iLO
Din profil
Vi ser gärna att du har 1-3 års erfarenhet inom området. På minst en gymnasial nivå har du studerat IT. Tidigare erfarenhet av arbete som IT-tekniker/installation är meriterande.
Dina kompetenser:
  • Erfarenhet av att arbeta med noder, både inom IT och telekom
  • Förmågan att arbeta både i grupp och självständigt, med det nödvändiga drivet som behövs
  • God kommunikativ förmåga både verbalt och i skrift, på både svenska och engelska
  • Lättlärd och med en nyfikenhet och intresse inom teknik
  • Erfaren av stora processer och att följa dem
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
25 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga