Danske Bank · Publicerad 7 aug

Danske Bank växer i Linköping! Har du ett stort kundfokus, är affärsorienterad och vill vara med och ta Danske Bank till nästa nivå? Då kanske du är vår nästa privatrådgivare!

Nu söker vi en Privatrådgivare till vårt Rådgivningscenter Direkt 1. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad vilket gör att vi många gånger får testa nya saker och vara med och påverka. Vi präglas av en snabb förändringstakt och utmanar traditionellt arbets- och förhållningssätt, ett exempel är att vi håller samtliga rådgivningsmöten online.

Arbetsbeskrivning
I rollen som privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra kunder. Genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov skapar du värde för både nya och befintliga kunder. Din framgång som rådgivare bygger på att du har en förmåga att göra din kunskap tillgänglig och relevant för kunden och har en förmåga att skapa goda relationer både med kunden och dina kollegor.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Det som vi ser som absolut viktigast i den här rollen är att du är relationsskapande och har ett tydligt kundfokus samtidigt som du är ambitiös, affärsorienterad och självständig. Då vi arbetar i en dynamisk miljö med mycket energi söker vi dig som trivs när det händer mycket om dagarna. Dina främsta drivkrafter är att arbeta med nya kunder och att utveckla befintliga kunders affärer, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Din energi och drivkraft hittar du i mötet med kund och i samarbetet med dina kollegor. Vi ser att du är en självgående person som tar ett stort eget ansvar för ditt arbete.

Du har dokumenterad erfarenhet av kvalificerad rådgivning till privatpersoner samt en relevant ekonomutbildning eller motsvarande. Är du SwedSec-licensierad så är det meriterande.

Är du intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Om du har några frågor kontakta gärna rekryterande chef Pia Grönqvist på telefon 0752-48
49 85.
Skicka ansökan och CV senast 2018-08-27.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga