Glädjekällan · Publicerad 2 mars 2021

Medborgarskolan förstärker verksamheten i Linköping med en handledare som skall ansvara för den musikaliska delen av vår verksamhet.

Vi driver två dagliga verksamheter i Linköping för vuxna med funktionsnedsättning under namnen Glädjekällan Design och Glädjekällan Musik. Genom estetiskt skapande såsom musik, dans, sång och hantverk utvecklas de estetiska och emotionella förmågorna. Verksamheterna fyller en viktig funktion genom att skapa struktur i vardagen och känslan av grupptillhörighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Delaktig med att planera, handleda och stötta individen och kollegor i i arbetet på Glädjekällan inom såväl musik som verksamhetens andra aktiviteter.
  • Ansvara, planera och forma verksamhetens musikaliska utförande tillsammans med biträdande musikansvarig.
  • Ansvara, planera och genomföra uppträdande tillsammans med biträdande musikansvarig.
Vi förutsätter att du är musikaliskt intresserad och och har erfarenhet av att leda grupper inom sång och musik. Det är av vikt att du kan spela olika låtar utan längre förberedelsetid, gärna på gehör, på någon form av kompinstrument såsom exempelvis piano eller gitarr. Meriterande är kunskaper inom andra estetiska uttryck som till exempel ljudteknik, dans, och teater samt erfarenhet av arbete med målgruppen. Du hanterar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har viss kunskap och förståelse för lagar, förordningar och styrdokument som gäller denna typ av verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Som handledare hos oss har du ett självklart intresse för arbetet med människor. Du är naturligt lyhörd för andras behov och känslor. Du har en god servicekänsla och är lätt att samarbeta med. Du är en person som bidrar med idéer och är frikostig med din energi samt delar självfallet Medborgarskolans humanistiska synsätt om allas lika värde.

Läs gärna mer om Medborgarskolan på medborgarskolan.se. Mer information om Glädjekällan hittar du på glädjekällan.se. Du kan även få insyn i verksamheten på Glädjekällans Instagramkonto; gladjekallan_linkoping.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

I denna rekrytering samarbetar Medborgarskolan/Glädjekällan med Codeq. För närmare upplysning om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.
  • Placeringsort: Linköping
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Tjänstgöringsgrad: Tillsvidareanställning heltid. 6 månaders provanställning tillämpas.
  • Övrigt: Krav på körkort samt krav på uppvisande av utdrag ur belastningsregistret före anställning
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser - och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg

Inga fler liknande jobb tillgängliga