Havator AB · Publicerad 10 sept

Vi söker en arbetsledare/säljare till Östergötland
Havator AB är ett företag som fokuserar på tunga förflyttningar både vertikalt och horisontellt. Huvudverksamheten utgörs främst av mobilkranar och annan utrustning för tyngre hantering.

Vi söker nu en arbetsledare till vårt depåområde i Östergötland som vi kallar X-köping där Nyköping, Linköping och Norrköping ingår. Depåerna har ett nära samarbete så arbete ingår på alla orter. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar. På Havator har vi roligt på jobbet.

Arbetsledaren leder arbetet för kranförarna och ansvarar för löpande kundkontakt. I rollen ingår det även att sälja depåns tjänster, planera, leda och fördela arbetet. Du kommer också att arbeta med projektstöd av större projekt, kalkyl, inköp och planering.

Du rapporterar till närmaste chef som är depåchefen för X-köping.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom samma eller liknande bransch. Du är van vid att arbeta med dator och olika system. Som person är du självständig, ansvarstagande, kostnadsorienterad och strukturerad. Du är även kund- och serviceorienterad, flexibel och effektiv. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att ställa om din planering med kort varsel. Du kommer att ha kontakt med många olika människor och därför är det viktigt att du är en duktig lagspelare, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta med kunder, leverantörer och interna kontakter.

Arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig väl muntligt och skriftligt så väl på svenska som på engelska.

Du måste ha körkort med lägsta behörighet B, körkort C är meriterande.

Vi eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män med olika erfarenheter och bakgrund.

Känner du igen dig i denna beskrivning och tycker att det låter intressant? Isåfall önskar vi att du så snart som möjligt lämnar in din ansökan. Din ansökan bestående av ett personligt brev och ett CV mailar du till anders.krantz@havator.com senast 2018-09-30. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av Anders Krantz, tel: 073-092 44 14. Du kan även kontakta HR-chef Maria Olofsson, 076-146 57 72.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Havator AB är ett företag som fokuserar på tunga förflyttningar både vertikalt och horisontellt. Huvudverksamheten utgörs främst av mobilkranar och annan utrustning för tyngre hantering.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Havator AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga