KåKå AB · Publicerad 11 juni 2020

Till vårt affärsområde Butiksbageri söker vi Dig som brinner för att hjälpa kunden att lyckas, och som vill bli vår

Affärsutvecklare, Mellansverige
"KåKå hjälper kunderna att lyckas". Bara genom att stärka kundernas profil och kunskap kan vi öka kundernas lönsamhet. Det vill vi vara experter på och därför söker vi dig som är ödmjuk, självständig, empatisk och passionerad. Självklart ska Du älska att göra affärer och att skapa långsiktiga och djupa kundrelationer samt kunna se och förstå helheten ute hos kund.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete i en fri roll med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng på en avdelning med en positiv utveckling. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling. Vi backar upp dig med Sveriges starkaste innesäljs- och innovationsteam samt produktspecialister.

Vi tror att du är en tävlingsmänniska som älskar att bygga relationer och vi ser gärna att du har erfarenhet från den bransch vi verkar i.

Du kommer att bearbeta kunder inom främst butiksbagerier i Mellansverige. Resor och övernattningar ingår i tjänsten.

Frågor besvaras av Försäljningschef Butiksbageri Otto Ödman, 0709-58 79 61, eller HR Manager Peder Mattsson, 0709-10 03 10.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast.

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Lomma, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda.

KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri och livsmedelsindustri. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. www.kaka.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice

Inga fler liknande jobb tillgängliga