Meritmind AB · Publicerad 23 dec 2020

Vi på Meritmind i Östergötland arbetar nu med ett flertal intressanta uppdrag inom ekonomiområdet med start våren 2021, såväl inom konsult som rekrytering. Vi söker därför efter dig som är erfaren ekonom och som är på jakt efter att börja det nya året med en ny spännande utmaning.

Meritmind är ett ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi och datadriven styrning och efterfrågan på kvalificerade ekonomer hos våra kunder i Östergötland är fortsatt stor. Vi önskar därför komma i kontakt med dig vare sig du är intresserad av uppdrag i form av anställd eller associerad konsult, eller om du vill bli rekryterad till någon av våra attraktiva kunder i regionen.

Våra kunder är främst medelstora till stora företag med välkända varumärken och många av dem är internationella och börsnoterade. Att vara konsult på, eller rekryteras av, Meritmind är en möjlighet för dig att utvidga ditt CV med nya branscher, företag och erfarenheter. Du får dessutom tillgång till ett stort nätverk av kompetenta ekonomer som träffas regelbundet i olika forum. Vi hoppas att du tillsammans med oss vill vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång och utveckling!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan axla roller som till exempel Redovisningsekonom, Business controller, Financial controller eller Ekonomichef/CFO beroende på din bakgrund och kompetens. Exempel på arbetsuppgifter;
  • Budget- och prognosarbete
  • Bokslut
  • Årsredovisningar och bolagsdeklarationer
  • Rapportering
  • Koncernredovisning och konsolidering


Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande med 3-10 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser att du tidigare har arbetat med till exempelvis redovisning, bokslut, budget, prognos, analys och rapportering. Meriterande är om du har erfarenhet från internationella organisationer samt från projekt- eller produktionsmiljö. Du är van att arbeta i olika systemmiljöer och har goda Excelkunskaper. Det är även viktigt att du behärskar engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en naturlig förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Som person brinner du för att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Du trivs med att arbeta självständigt och stimuleras av att möta nya miljöer. Du har en utpräglad analytisk förmåga och ser lösningar och möjligheter även i pressade arbetssituationer.

Placeringsort: Östergötland

Om Meritmind

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås och Linköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta Kandidatansvarig Anna Wetterlöv på anna.wetterlov@meritmind.se alt 070-773 36 64. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida, intervjuer sker löpande.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga