Meritmind AB · Publicerad 1 apr 2021

Är du kvalificerad ekonom med erfarenhet från roller som controller eller redovisningsekonom och vill anta en ny utmaning som ekonomikonsult i ett entreprenörsdrivet bolag? Då är du välkommen till Meritmind!

Vi har just nu stor efterfrågan på våra ekonomikonsulter då vi löpande får in nya konsultuppdrag. Meritmind växer i regionen och behöver därför fler duktiga konsulter som vill vara med på den resan. Som konsult hos oss erbjuds du en trygg anställning med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och kompetensutveckling. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Som ekonomikonsult hos oss får du möjlighet att lära känna olika företag, branscher och kollegor, samtidigt som du utvecklas snabbt i din karriär.

Förutom utmanande uppdrag hos våra kunder blir du en del av ett företag där våra värderingar - Passion & Result, Share & Care, Speed & Simplicity - genomsyrar vårt arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet varierar beroende på uppdrag men det kan bland annat innehålla:
 • Budget- och prognosarbete
 • Bokslut
 • Verksamhetsuppföljning och verksamhetsstyrning
 • Årsredovisningar och bolagsdeklarationer
 • Rapportering
 • Koncernredovisning och konsolidering


Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Dessa erfarenheter ger dig förutsättningar att snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och möjlighet att kunna bidra till våra kunders utveckling och framgång. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och om du har mycket goda kunskaper i Excel. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna att du finns tillgänglig omgående.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Du ser själv vinsten i att arbeta som konsult för att snabbt avancera och utvecklas i din karriär.

Vad kan vi erbjuda dig?
 • En trygg anställning med marknadsmässig lön
 • Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag
 • Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter
 • Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher
Placeringsort
: Linköping och Norrköping med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås och Linköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Emelie Palmqvist på 070-166 08 20 alt konsultchef David Otterborg på 070-166 08 96 . Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida, digitala intervjuer sker löpande.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga