Nexer AB · Publicerad 25 mars 2021

Vi vill bli fler inom vårt stora satsningsområde R teamet för dig som är en problemlösare av högsta rang och precis som vi njuter av att knäcka en svår nöt.

För oss är erfarenhet och intresse av agil systemutveckling med produktutveckling i fokus viktigast. Du blir en del av ett team där kunskapsdelning och utveckling prioriteras i uppdrag där du får arbeta med framtidens tekniker redan idag. För att jobbet ska bli trivsamt och givande ser vi till att alltid ha kul!

Nexer skapades från Sigma IT och är framtidens techbolag. Nexer R&D är en del av Nexer och vi etablerar oss nu även i Linköping. Du får inte bara vara med och bygga upp ett helt nytt varumärke utan blir också en viktig kugge att bygga upp en ny verksamhet. Vi är det lilla teamet under uppbyggnad med hela Nexer i ryggen.

Vad komer du att göra?
Våra kunder finns inom alla olika typer av produktutvecklande företag och vi jobbar med allt från den senaste telekomtekniken till uppkoplade och autonoma fordon. Du får möjligheten att jobba i ett Nexer-team in-house såväl som att vara den som bryter ny mark ute i uppdrag hos kund. Oavsett vilket får du möjlighet att jobba i teknikens framkant där du utvecklas och lär dig nya saker hela tiden. Du sätter själv ribban för hur högt du vill nå - vi ser inga begränsningar!

Du kommer
  • utveckla komplexa system och applikationer, ofta i team där agilt arbetssätt är centralt
  • tillsammans med ditt team driva förbättringsarbete samt hitta nya tekniska lösningar och arbetssätt tillsammans med din kund
  • tillsammans med dina kollegor på Nexer ta del av och sprida kunskap inom den senaste tekniken
Vem är du?
Du har några års erfarenhet av systemutveckling inom produktutveckling. Vi ser gärna att du arbetat med embeddedutveckling men du kan också ha arbetat med att utveckla systemen som hanterar uppkopplade produkter. C++ är ditt främsta språk men du hanterar obehindrat ytterligare något programmeringsspråk. Har du också kunskap inom CI/CD så tror vi att du passar som hand i handsken. Det viktigaste är dock att du brinner för att lösa problem och använder de verktyg som behövs för att göra detta.

Hur är Nexer som arbetsgivare?
På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till de som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Arbetar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer får du gärna höra av dig till Petra Sivefäldt på petra.sivefaldt@nexergroup.com. Vi tar emot löpande ansökningar så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer
Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting på så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger!

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1 500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga