Sigma · Publicerad 30 nov

Har du passion för grafisk design och en förståelse för design och utveckling?

Vi expanderar och till vårt kontor i Linköping söker vi Front end-utvecklare. Du kommer i team eller enskilt att producera, ändra och underhålla webbplatser och användargränssnitt hos välkända företag. Det innebär att du vistas i direkt kontakt med kunder och vi tror att du drivs av att se din design bidra till en tillfredsställande användarupplevelse. Vi arbetar med Sveriges största kunder inom de flesta branscher där du får vara delaktig i stora och utmanade projekt.

Du kommer att ha en kompetensgrupp bestående av andra duktiga och erfarna utvecklare som du kan bolla idéer och utbyta kompetens med. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vi anordnar även olika sociala sammankomster och resor.

Din profil
  • Några eller många års erfarenhet av att arbeta med gränssnittsprogrammering i utvecklingsprojekt med flera deltagare
  • Erfarenhet från Html, Bootstrap, CSS eller CASS, JavaScript, TypeScript, jQuery, Angular, Ajax och web APi.
  • Erfarenhet av att ta fram responsiv design
  • God förståelse för användbarhet och användarupplevelse
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Vi erbjuder

Vi har en tydlig målsättning - vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Gabriel Konrad för mer information,mailto:gabriel.konrad@sigma.se. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var