Sigma · Publicerad 7 dec

Är det dig som vi letar efter?

Du har flerårig erfarenhet av att utveckla .NET-lösningar och är van vid att överträffa dina kunders förväntningar. Vi tror att du har ett examen inom systemvetenskap, datalogi eller är civilingenjör. Du måste ha flerårig erfarenhet av:
  • .NET
  • C#
  • Microsoft SQL Server och T-SQL
  • Webbapplikationer för administrativa system
Som person är du ödmjuk, trygg och drivande. Du trivs med att dela med dig av dina kunskaper och är alltid hungrig på nya kunskaper och utmaningar. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så bör du skicka in en ansökan snarast!

Vi kommer att bli ännu mer angelägna om att träffa dig ifall du har erfarenhet av eller ett starkt intresse för:
  • Att utveckla egna ramverk
  • IT-arkitektur
  • Att skriva lättbegripliga lösningsspecifikationer
  • Att jobba med myndigheter och kommuner
  • Att ha vansinnigt roligt på jobbet
Vi erbjuder:

Som senior .NET-utvecklare hos Sigma får du ett utmanande och utvecklande jobb där du hela tiden kommer att fördjupa och tillämpa dina kunskaper och där du tar tillvara tidigare erfarenheter. Du kommer att sättas på prov hos kunder där det ställs höga krav på kompetens och förmåga att driva arbetet framåt.

Vi har en tydlig målsättning - vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Gabriel Konrad för mer information, gabriel.konrad@sigma.se. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var