Sigma · Publicerad Idag 00:00

Vi expanderar och till vårt kontor i Linköping söker vi erfarna projektledare. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund. Som konsult kommer du att hjälpa våra kunder att skapa effektiva processer och driva förändringsprojekt i gränslandet mellan verksamhet och IT. Din förmåga att förstå våra kunders behov är central.

För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor.

Din profil
Du är civilingenjör/högskoleingenjör eller har en annan relevant examen med flera års erfarenhet som projektledare. Vi söker dig som har:
  • Stor erfarenhet av att arbeta med traditionella projektmodeller och gärna ha praktisk erfarenhet från agil projektledning.
  • God förmåga att skriftligt dokumentera ditt arbete i tydliga rapporter till kund.
  • Certifiering inom projektledning, IPMA, PMP, PRINCE2 eller liknande, är meriterande.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du har förmåga att skapa en positiv stämning och att entusiasmera medarbetare. Du är van vid att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på både engelska och svenska.

Vi erbjuder

Vi har en tydlig målsättning - vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Gabriel Konrad för mer information, gabriel.konrad@sigma.se alt 0738-00 28 01. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga