Skill · Publicerad 20 nov

Som orderhanterare har du många kontaktytor, både med intern personal och med kunder. Du mottar beställningar och frågor via både telefon, mail och Ralas web shop. Det är en roll som erbjuder ansvar och högt tempo och du har många uppgifter igång parallellt. Du kommer att bli en del av ett team som idag består av 3 drivna och sympatiska tjejer – ett team som tillsammans har kul på jobbet.

För rätt person finns möjlighet att på sikt ta ett övergripande ansvar för hela orderfunktionen.

Rollen i korthet:
  • Orderhantering
  • Många kontaktytor både internt
    och externt
  • Stöd till kunder och säljare

Placeringsort är Ralas kontor i Linköping.

Rala jobbar på en internationell spelplan, det finns planer att på sikt etablera en orderfunktion utomlands, när så blir fallet kommer din kompetens och input bli värdefull.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rala har varit en del av fiberteknologins framväxt i Sverige sedan
1988. Ralas fokus har sedan starten varit, och är fortfarande, den passiva infrastrukturen. Hos Rala finns ett komplett sortiment av högkvalitativt material för byggandet av fibernät och ett tjänsteutbud som stödjer nätägare och andra aktörer, under vägen till ett robust framtidssäkert fibernät.

Branschen är på stark frammarsch och växer, både i Sverige och internationellt.
Rala siktar högt och har ambitioner att revolutionera projekten för utbyggnad av publik infrastruktur för telekommunikation och på så sätt bidra till utvecklingen av hållbara samhällen, i Sverige och i andra länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla elise.karlborg

Inga fler liknande jobb tillgängliga