Swemac Orthopaedics AB · Publicerad 13 sept 2019

Vi söker en ny medarbetare till vårt logistikteam på huvudkontoret i Linköping!

Med kunden i fokus kommer du tillsammans med dina kollegor i logistikteamet dagligen arbeta med att säkerställa att våra kunder får rätt produkter i rätt tid. Du kommer huvudsakligen att arbeta med att ta emot order via mail, telefon och fax som du plockar, paketerar och skickar till våra kunder i framförallt Sverige och Norge. Vidare kommer du att arbeta med fakturering, löpande inventering, tullhantering, mottagningskontroller, inleveranser samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att vara behjälplig och supporta våra säljare i olika frågeställningar.

Du har gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Du är en van användare av affärssystem och har goda kunskaper i Office-paketet. Eftersom Swemac arbetar internationellt fordras goda kunskaper i både engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Meriterande med grundläggande språkkunskaper i norska.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du en driven lagspelare som gillar att samarbeta och som gärna ställer upp för att teamet ska nå dagens, veckans eller månadens mål. Du är som person noggrann, ansvarstagande och har lätt för att analysera information och lösa problem i ett ibland högt tempo. Du har ett ödmjukt förhållningssätt, är kommunikativ och viktigast av allt - är starkt serviceorienterad och överträffar våra kunders förväntningar.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en innovativ och internationell koncern som ligger i framkant när det gäller utveckling av ortopediska implantat och den senaste tekniken inom bilddiagnostik. Vi är ett härligt team med högt i tak. Företagskulturen är öppen och dynamisk och organisationen är platt med korta beslutsvägar. Vi finns i nya, fina lokaler vid Mjärdevi Science Park.

Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse med placering i Linköping.

Swemac Orthopaedics AB samarbetar i den här rekryteringen med Cojn Executive AB. Välkommen att skicka in din ansökan, CV och personligt brev, via länken nedan. Har du ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Caroline Hansson på telefon 076-850 11 70. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 18 september 2019.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Swemac-gruppen utvecklar och marknadsför innovativa produkter inom frakturbehandling, proteskirurgi och bilddiagnosti och består av moderbolaget Swemac Innovation AB samt dotterbolagen Swemac Orthopaedics AB, Swemac Vision AB, Swemac Simulation AB samt Swemac Education AB. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Japan med huvudkontor i Linköping. För närvarande är vi cirka 60 anställda och omsätter cirka 250 Mkr i koncernen. Swemac Orthopaedics AB sköter distribution, marknadsföring och försäljning i Skandinavien. Läs gärna mer om oss på www.swemac.com!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga