TNG Group AB · Publicerad 31 maj 2021

Vi söker flera engagerade säljare till vår kund i Linköping med start omgående!

Är du en resultatinriktad person som brinner för service och hög kundnöjdhet? Har du tidigare vana att sälja till kunder via telefon som ditt primära arbetsredskap? Är du dessutom en person med hög kommunikativ förmåga som gillar utmaningen att få hantera invändningar? Bra! Då är du precis rätt teamspelare som vi vill placera hos vår kund i Linköping.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett välkänt bolag i Sverige som bedriver tjänsteförsäljning primärt via telefon som arbetsredskap. Här kommer du tillsammans med ett team om ca 15 personer sträva efter att sälja till kunder runtom i landet med ljuset på ledorden service och kvalité som en hög prioritet. Vår kund har bland de absolut mest nöjda kunderna i branschen vilket man snabbt kommer förstå och vilja bli en del av när man får en anställning.

I början av din anställning kommer du få en gedigen introduktion för att du ska känna dig bekväm att möta de utmaningar och identifiera de möjligheter som tjänsten kräver. Du kommer dessutom varje dag aktivt arbeta med daglig coaching för att hela tiden känna att du blir bättre på det du gör för att, utöver din grundlön, maximera din provision som heller inte har någon övre gräns.

Dina framtida arbetsuppgifter

I tjänsten som säljare behöver du vara duktig på att sälja konsultativt med en hög servicekänsla och att alltid läsa av kunden för att bemöta denna på absolut bästa sätt. En dag på kontoret kommer bland annat att handla om:
  • Konsultativt sälja en varierad tjänsteportfölj med telefonen som arbetsredskap
  • Ha förmåga att kommunicera övertygande för att nå snabba resultat
  • Fira stunder och dagar där det gått bra i sin egen och sina kollegors försäljning
  • Ha goda möjligheter till att göra intern karriär
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer till en grupp av kollegor som präglas av en hög energinivå som du även själv kan identifiera dig med. Ingen dag kommer vara den andra lik där olika tävlingar och aktiviteter kommer hjälpa och sporra dig att överträffa dina uppsatta mål. Arbetsdagarna är förlagda måndag - fredag mellan ca kl08-17.

VEM ÄR DU?

Du bör ha en tidigare bakgrund som säljare där du vet vilka utmaningar och möjligheter som det innebär att arbeta i ett högt tempo och i grunden förstå hur en behovsanalys är utformad.

Du behöver obehindrat prata och skriva på svenska och det är meriterande om du även har goda kunskaper i engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga