Tage Rejmes i Linköping Bil AB · Publicerad Igår 14:10

Vi söker nu till vår anläggning i Linköping en kvalificerad servicemarknadschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som servicemarknadschef har du övergripande ansvar för bolagets serviceverkstäder i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg. Ditt uppdrag är att leda den dagliga verksamheten samt att säkerställa att vi har system och arbetssätt på plats för att upprätthålla god lönsamhet, nöjda medarbetare och nöjda kunder över tid.

Din organisation har ca. 60 medarbetare, såväl administrativ som teknisk personal. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Kompetenskrav

Rollen ställer krav på din förmåga att arbeta över flera områden och att hantera såväl detaljer som strategiska frågor. Vi söker dig som brinner för organisationsutveckling och har ett coachande ledarskap med goda kunskaper i ekonomi, målstyrning och uppföljning.

Som person är du affärsmässig och kreativ med ett kundorienterat synsätt. Kunskaper och erfarenheter av leanarbete är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Linköping. Välkommen med din ansökansenast 5 maj.

Du skickar din ansökan och CV till Britt-Marie Carnström,britt-marie.carnstrom@rejmes.se.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Pär Stjärnberg, 013-20 36 01.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,1 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Linköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 170 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Tage Rejmes i Linköping Bil AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga