Tekniska Verken · Publicerad 5 juni

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vårt erbjudande

Linköping är en stad i förändring. I takt med att staden byggs ut växer behovet av att utöka, förstärka och förnya det kommunala ledningsnätet, för att kunna förse våra invånare med rent vatten och ta hand om avloppsvatten och dagvatten på bästa sätt. Tjänsten som VA-ingenjör är placerad på avdelningen Drift och utredning inom affärsområde Vatten och avlopp. Avdelningen består av åtta medarbetare. Du kommer arbeta både enskilt och i nära samarbete tillsammans med dina kollegor på avdelningen och affärsenheten.

I arbetet ingår:
  • Hantera planerade och akuta drift- och underhållsarbeten på VA-ledningsnätet
  • Säkerställa att driftärenden hanteras enligt avdelningens arbetssätt och direktiv
  • Möta och hjälpa våra kunder i olika ärenden kring VA-drift
  • Ansvara för att rotskärnings- och TV-inspektionsinsatser genomförs på va-ledningsnätet enlig plan
  • Ansvara för att drift- och underhållsarbeten genomförs på diken och dagvattendammar enligt plan.
Du som har intresse och tillräcklig erfarenhet av VA-området kan även komma att ges möjlighet att ingå i VA-beredskapen.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör, gärna med inriktning Väg och vatten, alternativt har genomgått tekniskt gymnasium och har några års erfarenhet av arbete inom VA-området. Grundläggande kunskaper om VA-ledningsnät är ett krav. Du har god IT-kompetens samt en god teknisk förståelse. Är du även van att arbeta i lednings- och kartinformationssystem är det meriterande.

Som person är du strukturerad och tar gärna egna initiativ. Du drivs av att lära dig nya saker och utvecklas i arbetet kontinuerligt, och ser digitalisering och ny teknik som möjligheter. Din goda förmåga att kommunicera och samarbeta är av stor vikt. Goda kunskaper i svenska såväl i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. Vi ser att du, precis som vi, tycker att mångfald och inkludering ska genomsyra Tekniska verkens verksamheter.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Mats Johansson, affärsenhetschef, 013-20 81 16. Facklig information ges av Bo Karlsson, Unionen, 013-20 91 12 eller Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Josefine Pihl, HR-konsult, 013-20 91 11. Under semesterperioden vecka 28-31 kan vi vara svåra att nå för att svara på frågor.

Välkommen med din ansökan
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-08-12.

Läs också gärna mer om hur det är att jobba hos oss på tekniskaverken.se/hososs
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga