Tekniska Verken · Publicerad 19 okt

För Tekniska verkens räkning söker vi nu en bränsleplanerare för konsultuppdrag med start omgående. känns det bra för båda parter finns det chans att efter några månader bli anställd direkt hos Tekniska verken.
Som bränsleplanerare ansvarar du för att utifrån behov använda rätt bränsle i rätt tid. Är det dig vi söker? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar är att planera vilket bränsle som skall till respektive anläggning.
Du ansvarar för den kortsiktiga planeringen av var inkommande bränsle ska placeras,och i vilken ordning det ska förbrukas.
I dina arbetsuppgifter ingår också att ansvarar för inventering av bränslelagret och rapportering till myndigheter.
Dina arbetsuppgifter innefattar vidare att ta prover på inkommande bränsle som skickas till laboratorium.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du är en person med erfarenhet från energi- och/eller avfallsbehandlingsbranschen. Du har körkort och är en van användare av Microsoft Officepaketet. Erfarenhet av logistik är meriterande.Det är en fördel om du har arbetat med lager/lagerlogistik och har kunskap om kraftvärmeproduktion
Som person är du positiv, noggrann och social. Du är drivande, målmedveten och tycker om att samarbeta samtidigt som du är självgående i dina arbetsuppgifter. Du sätter kunden i centrum och är resultat- och serviceinriktad.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga