Tekniska verken i Linköping AB · Publicerad 13 okt

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Vårt erbjudande
Vi hjälper våra kunder att säkra leveranser av vatten och energi genom nyanläggning av ledningssystem för vatten och avlopp, fjärrvärme och fjärrkyla, samt för biogas, optofiber och el. Linköpings är en stad i förändring. Vår biogasanläggning förser bland annat Linköpings bussar med bränsle.

Nu söker vi en duktig underhållstekniker till koncernens avloppsanläggning. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du med driftövervakning och reparation av avloppsverket och pumpstationer.

I arbetet ingår:
  • Svetsning (TIG, MIG och pinnsvets).
  • Underhåll och installation av pumpar och mekanisk utrustning.
  • Tillsyn av anläggningar.
Utbildning/erfarenhet

Vem är du?
Som person är du självgående och flexibel. För att lyckas som underhållstekniker hos oss är du lyhörd och har lätt för att samarbeta och kommunicera. B-körkort är en förutsättning.

Du har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande. Erfarenhet av underhållsarbete av pumpar samt riktning/uppställningskontroll är ett krav. Har du dessutom erfarenhet av reparationsarbete med svets, reparationer av växellådor samt in- och urkoppling av el till maskiner är det meriterande. Tjänsten kräver kunskap om pumpmekanik, lager och mekaniska tätningar, läsning av ritningar samt felsökning på pumpar. Har du dessutom svetsprov, el-behörighet samt datorvana ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga