Trafikverket · Publicerad 11 okt 2019

Arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra Stora Projekt - Teknik, miljö och fastighets enhet för digital projekthantering och arbeta i Ostlänken. Du är med och påverkar kravställningen gällande arbetssätt och systemstöd, du agerar sammanhållande för att tillse att en säker informationshantering uppfylls. Hos oss samarbetar du både internt med engagerade medarbetare och externt med våra duktiga konsulter och entreprenörer för att få samordnade leveranser.

Hos oss får du även möjligheten att arbeta med forskning och innovation, utredningar, analyser, erfarenhet- och omvärldsbevakning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har civilingenjörs -eller högskoleexamen
  • eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har några års erfarenhet av att arbeta i dokumenthanteringssystem
  • har erfarenhet av att arbeta med behörigheter, flöden, metadata, CAD och BIM
  • har erfarenhet av att arbeta i programmiljöer såsom PDB/ProjectWise och SharePoint
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av att arbeta med infrastrukturprojekt inom järnväg, gärna i projekteringsskede
  • har erfarenhet och kunskap i konsult- och entreprenadjuridik
Som person är du driven och självgående med ständigt fokus på förbättring och utveckling! Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt och har enkelt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer.

Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Är du dessutom en innovativ problemlösare - då vill vi jobba med dig!

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Intervjuer sker i Solna 4 november och 5 november.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-10-24

Upplysningar

Rekryterande chef Camilla Rydén
0101231488

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Lennart Askling
0101231508

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga