Verisure Securitas Direct · Publicerad 5 sept

Tillsammans gör vi skillnad

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 2,7 miljoner kunder fördelade över 14 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 340.000 svenska kunder bland de mest nöjda i branchen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Vill du ha ett meningsfullt och utvecklande extrajobb vid sidan av dina studier?

Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för våra kunder och bidra med ditt engagemang samtidigt som du får en bra merit på ditt CV!

Vi söker dig som vill jobba varannan helg på vår larmcentral under terminerna, extra vid behov samt heltid under sommarperioden.

Som larmoperatör tar du emot inkommande larm och kontaktar väktare, polis samt räddningstjänst. I ditt arbete kommer du även ta emot samtal från våra kunder.

Då vårt främsta mål är nöjda kunder ser vi det som en självklarhet att du har en hög känsla för service. Du tar stort ansvar i ditt arbete och för din uppgift. Vidare är det viktigt att du är stabil och trygg som person samt har förmågan att förmedla det till våra kunder.

Vi ger dig en gedigen utbildning och kan utlova dig en arbetsplats i en stimulerande miljö med härliga kollegor - du blir en del av ett starkt lag som brinner för sin uppgift.

Grundkrav för anställning är att du har slutbetyg från gymnasium, har fyllt 18 år, har fullt färgseende, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt genomgår en UC och en säkerhetskontroll via Länsstyrelsen.

Utbildningen sker torsdag till söndag 1/11-4/11 samt 8/11-11/11 och det är viktigt att du kan delta alla 8 tillfällen samt även att du efterföljande två veckor kan arbeta minst 5 fadderpass.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Susanne Lundell på susanne.lundell@verisure.se. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast dock senast 2018-09-30. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga