Verisure Sverige AB · Publicerad 8 sept 2020

Spännande och meriterande behovsanställning

Tillsammans gör vi skillnad

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 3 miljoner kunder fördelade över 16 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 370.000 svenska kunder bland de mest nöjda i branchen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Vill du ha en meningsfull och utvecklande behovsanställning, kanske vid sidan av dina studier?

Nu söker vi fler timanställda till vårt larmbord.

Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för våra kunder och bidra med ditt engagemang samtidigt som du få en bra merit på ditt CV!

Vårt främsta mål är nöjda kunder så att du har en mycket hög servicekänsla ser vi som en självklarhet.
Att du är stabil och trygg som person och har förmågan att förmedla det till våra kunder är viktigt, likväl som att du tar ett stort ansvar för din uppgift. Ett intresse för teknik samt att du är en lagspelare är ett stort plus. En naturlig del av arbetet är även att informera våra befintliga kunder om aktuella erbjudanden och kampanjer.

Vi ger dig en gedigen utbildning och kan utlova dig en arbetsplats i en stimulerande miljö med härliga kollegor - du blir en del av ett starkt lag som brinner för sin uppgift.
Grundkrav för anställning är att du har tidigare arbetslivserfarenhet, inom service är meriterande, har fullt färgseende, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt genomgår en säkerhetskontroll via Länsstyrelsen.

Som behovsanställd önskar vi att du arbetar varannan helg (lö & sön) samt även extra vid behov under veckorna, röda dagar och även heltid under sommaren.

Utbildningsstart är torsdagen den 29/10 och utbildningen är förlagd tor-sönd em/kväll två veckor i rad samt en efterföljande fadderperiod. Du rullas sedan ut på schema efter behov.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Susanne Lundell på susanne.lundell@verisure.se. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV snarast dock senast 2020-09-28. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
28 sept 2020
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Säkerhet & Skydd
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga