Verisure · Publicerad 16 okt

Nu satsar vi på studenter I Linköping! Jobba extra som mötesbokare hos oss på Verisure

Är du student och vill ha ett energifyllt och utvecklande extrajobb vid sidan av dina studier? Vill du tjäna mer än OK och vara ledig alla röda dagar?

Vi erbjuder dig som student extrajobb under din studietid. Vi söker dig som studerar vidare efter din gymnasieexamen. Sök jobbet idag då vi intervjuar kandidater löpande.

Varför välja Verisure?
  • Vi älskar måndagar och lovar att du med kommer att göra det
  • Vi ger dig coachning och säljutbildning
  • Lovar dig en energifylld arbetsplats med härliga kollegor.
  • Vi förmedlar trygghet och säkerhet och erbjuder dig de bästa villkoren i branschen, bra grundlön med provision.
  • Vi jobbar naturligtvis i frächa och ljusa lokaler med fri tillgång till bland annat frukt och kaffe och på fredagar serveras det frukostbuffe
  • Du har naturligtvis möjlighet att påverka din egen arbetsmiljö och vi värderar dina önskemål
  • Hos oss har du roligt på jobbet helt enkelt!
Vem trivs hos oss?

Vårt främsta mål är nöjda kunder därför tror vi att du älskar att jobba med försäljning och drivs av att göra goda affärer. Du är strukturerad och noggrann, har en stark vilja att utvecklas inom försäljning och gillar att arbeta under ett högt tempo.

Du tar stort ansvar för din uppgift och behärska det svenska samt engelska språket i både tal och skrift. God datorvana ser vi som en förutsättning för jobbet.

Grundkrav för anställningen är att du har slutbetyg från gymnasiet samt är över 18 år.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mötesbokare kommer du att boka in möten till våra utesäljare genom att ringa till kunder och presentera vad Verisure har att erbjuda.

Arbetstider: Lördagar 09.00-18.00 , vardagskvällar: 17.30-21.00. Röda dagar är du självklart ledig! Vi vill att du jobbar minst två pass per vecka eller mer om du har möjlighet.

Låter detta intressant?

Har du frågor angående jobbet är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lotta Hoff, mob: 0768 92 46 13

Ansök redan idag så lovar vi att återkomma till dig snarast! Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga