Montico HR Partner · Publicerad 20 okt

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med löpande dokumentation av maskininstruktioner, dagliga kvalitetskontroller samt att hantera avvikelser. Det affärssystem du använder och dokumenterar allting i är Monitor.
Utöver ovanstående kan dina arbetsuppgifter komma att innefatta framtagning av kvalitetsinstruktioner, uppdatering av strukturer i affärssystemet samt uppdatering av kvalitetshandboken.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kvalitet, produktionsteknik eller miljö. Alternativt har du motsvarande arbetslivserfarehet. Vidare ser vi det som starkt meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i Monitor, likaså om du har erfarenhet av plastindustri eller kemisk industri.

Som person är du initiativtagande, noggrann och ansvarsfull. Du har förmågan att upptäcka och lösa problem, har en tydlig administrativ ådra och du uppskattar att vara flexibel i ditt arbete.
Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till vår kund, som verkar inom plastsindustrin, söker vi nu en kvalitetstekniker för ett vikariat, då ordinarie kvalitetstekniker skall vara föräldraledig.

Tjänsten som kommer att tillsättas i början av januari 2017 beräknas pågå i ca ett år och kommer att vara en inhyrning via Monticos bemanningsverksamhet.
Tjänsten omfattar i nuläget heltid, men med möjlighet till deltid enligt överenskommelse.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 november, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga