Montico HR partner · Publicerad 17 okt

Arbetsbeskrivning

Som montör hos någon av våra kunder arbetar du i deras produktion med montering efter ritning av varierande svårhetsgrad.

Skiftgång kan tillämpas.

Din profil

Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare, kan ta egna initiativ, trivs med och klarar av fysiskt arbete samt tycker om att arbeta i högt tempo.
Som person är du serviceinriktad och vill utföra ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom händig och gillar att lära dig nya arbetsmoment så kommer du att trivas hos oss.
Du får chansen att arbeta på olika företag där du kommer att erhålla meriter inför framtiden.

Erfarenhet av truckkörning, montering, ritningsläsning samt en teknisk utbildningsbakgrund är meriterande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Traverskort är meriterande.
Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera minst vad vår kund efterfrågar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nu söker vi nu efter duktiga montörer till ett flertal av våra kunder i region Kronoberg.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget