Montico HRP · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi extrapersonal som kan hoppa in med kort varsel och hjälpa till hos våra kunder. Vi ser gärna att du kan arbeta två till tre pass i veckan.
Arbetsuppgifterna kan variera med att vara på lager med exempelvis truckkörning och sortering. Samt arbete inom produktion med montering.

Det är ytterst viktigt att du är flexibel och kan jobba alltifrån dag tills kvällsskift.

Din profil

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %.
Körkort samt truckkort är meriterande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kunds räkning söker vi dig som studerar och vill jobba extra under höstterminen.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga