Montico · Publicerad 17 jan

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller liknande, t.ex. CNC-utbildning eller arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin.

Du är van att arbeta med säkerheten främst, hanterar datorer och har du erfarenhet från ritningsläsning är det en fördel.
Du talar och skriver svenska utan problem och kunskaper i engelska är meriterande.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en noggrann, kvalitetsmedveten och inkluderande lagspelare.

Du har ett stort tekniskt intresse som du, tillsammans med ditt driv och ditt tålamod, använder för att utveckla både dig själv och vår produktion.

Vi arbetar med små toleranser, och du förstår vikten av att samarbeta och hjälpa varandra för att kunna leverera produkter i tid.

Du bidrar till en god stämning i teamet, visar ett genuint engagemang för dina arbetsuppgifter och har flexibiliteten att hoppa in där du som mest behövs för stunden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett privatägt företag med 250 anställd. De arbetar med flera av Sveriges ledande exportföretag. De har även internationella kunder som dominerar den tunga fordonsindustrin. Andra branscher såsom automationsteknik, skogs- och entreprenadmaskiner m fl ingår i kundbasen.

De söker nu 5 st CNC operatörer.

Din anställning påbörjas på Montico men övergår till kund efter 6 månader.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Ort
Ljungby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Underkategori
Maskinarbete