Teamolmed · Publicerad 7 nov 2019

Legitimerad Ortopedingenjör sökes till TeamOlmed i
Ljungby / Växjö

Dina arbetsuppgifter
På ortopedtekniska avdelningen i Växjö/Ljungby är vi i dagsläget totalt 14 anställda, varav 3 i Ljungby. Vi har ett brett utbud av tjänster mot Region Kronoberg och har ett utvecklat samarbete inom bland annat protesrehabilitering, diabetespatienter och barnhabilitering. Vi erbjuder även fotanalyser, skor, inlägg och ortoser till den privata sektorn via vår butik. Vi använder oss av moderna digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete.

Som Legitimerad Ortopedingenjör kommer du att möta patienter och kunder, genomföra analyser samt förskriva ortopedtekniska hjälpmedel. Du kommer att arbeta med alla förekommande patientgrupper. För nyutexaminerade Ortopedingenjörer erbjuder vi vårt 2-åriga utvecklingsprogram.

Ett program där du som nyutexaminerad får möjlighet att arbeta inom samtliga områden ortos, protes såväl som skor, både mot barn och vuxna. I utvecklingsprogrammet kommer du att delta i ett antal utbildningar samt få en handledare/mentor under dessa 2 år.
Hos TeamOlmed erbjuds du ett givande och meningsfullt arbete där fokus är att hjälpa patienterna på bästa möjliga sätt. Du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats tillsammans med kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet!

Vem vi söker
  • Legitimerad ortopedingenjör
  • God datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet inom barnhabilitering är meriterande
Som person ser vi gärna att du är serviceminded, kommunikativ, självgående, ansvarstagande och flexibel. Du har lätt för att skapa relationer och brinner för att hjälpa andra människor genom att ge bästa bästa möjliga service till patienter och kunder.

Anställningen
Heltid, tillsvidare, start omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Placering i
Ljungby, pendling till Växjö kan förekomma i tjänsten. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Om du är intresserad av att börja jobba hos oss så skicka din ansökan till orjan.alering@teamolmed.se . Sista ansökningsdag är 2019-12-15.

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel.

TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2019
Ort
Ljungby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Örjan

Inga fler liknande jobb tillgängliga