KåKå AB · Publicerad Igår 00:00

Till vår verksamhet i Lomma

Duktig och drivande innesäljare

Till vårt affärsområde Bageri & Konditori söker vi efter Dig som älskar bröd och kunder

Tjänsten är på deltid 07.30 - 13.00

"KåKå hjälper kunderna att lyckas". Bara genom att stärka kundernas profil och kunskap kan vi öka kundernas lönsamhet. Det vill vi vara experter på och därför söker vi dig som är affärsdriven, självständig, empatisk och passionerad. Du älskar att göra affärer och att skapa långsiktiga och djupa kundrelationer genom att implementera KåKås starka mervärdesportfölj.

Du ansvarar tillsammans med ansvarig säljare för att bearbetningen av säljdistriktets kunder sker så att angivna försäljnings och volymmål nås inom de kostnads och lönsamhetsramar som fastställts, samt att försäljningen per telefon sker enligt uppgjord plan.

Du har mycket god datorvana och behärskar Officepaketet väl, erfarenhet från affärssystemet Movex är meriterande. Att du har en bakgrund från Bageri/Livsmedel är en klar merit. Du är stresstålig, kan arbeta självständigt, och har stark känsla för service.

Du ingår i en grupp av innesäljare där det är viktigt att samarbeta mellan de olika försäljningskontoren. Din placering blir på vårt försäljningskontor i Stockholm/Rotebro.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Vill Du ha mer information är du välkommen att ringa vår HR Manager, Peder Mattsson,

tel 0709-10 03 10.

Vi behandlar ansökningarna och intervjuer löpande, så dröj inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan. (vi tar ej emot email ansökningar)
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 nov
Ort
Lomma
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare