KåKå AB · Publicerad 3 juli 2020

Till vårt affärsområde INDUSTRI söker vi en Passionerad, Engagerad Affärsutvecklare som kan bli vår nya

Key Account Manager

Våra kunder är det viktigaste vi har. Vi finns till för att hjälpa våra samarbetspartners, d.v.s. våra kunder att tjäna pengar. Därför är det viktigt att Du kan hitta nya kreativa lösningar, koncept, inspirera kunderna att utveckla sin unikitet, sin profil och öka försäljningen.

På KåKå gillar vi självständiga människor som vågar ta ett beslut. Därför får Du en mycket fri roll att själv ansvara för Dina kunder och se till att skapa långsiktiga och djupa kundrelationer.

Vi backar upp Dig med Sveriges starkaste innesäljorganisation och innovationsteam, dessutom produktspecialister och produktionsförankring i egna fabriker inom Orkla Food Ingredients och Orkla.

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning och en bra portion entreprenörskänsla. Du har förmåga att entusiasmera och driva projekt, är självgående och trivs i ett arbete med stundtals högt tempo. Branschvana från Bageri, Konditori-, Livsmedel sektorn är meriterande. Har Du dessutom en Livsmedelsteknisk utbildning, ser vi det som ett plus.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Du får räkna med ca 40 resor med övernattningar/år. Tillträde efter överenskommelse. Anställningsort Lomma med möjlighet att utgå från hemmet.

Vill Du ha mer information är du välkommen att kontakta Industri Direktör Fredrik Wendt 0725- 60 88 40 eller vår HR Manager, Peder Mattsson,

tel 0709-10 03 10.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

(Vi tar ej emot ansökan via mail)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Lomma, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda.

KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri och livsmedelsindustri. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. www.kaka.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug 2020
Ort
Lomma
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga