KåKå AB · Publicerad 29 sept

Affärsdriven

Strategisk Inköpare

Vikariat/ visstidsanställning tom. 18.03.31 med möjlighet för förlängning

KåKå leder och driver den svenska bagerimarknaden och hjälper bageribranschen att lyckas. Det har KåKå framgångsrikt gjort i snart 100 år. Vårt framgångsrecept är att sätta kunden och kundens behov i fokus. Våra kunder är det viktigaste vi har!

Vår Strategiska Inköpare
  • Behärskar Engelska flytande i tal och skrift
  • Leder tvärfunktionella förbättringsprojekt genom att koordinera alla affärsaktiviteter som behövs för att fatta inköpsbeslut, vilka genererar bra kvalitet, tillförlitlighet och värde genom utveckling av starka affärsrelationer och starka strategiska allianser.
  • Kvalificerar, upprätthåller och leder en leverantörsbas som är finansiellt stark, tekniskt kompetent och strategiskt anpassad. Genomför kontinuerliga leverantörsbedömningar.
  • Strukturerar och förhandlar långsiktiga ramavtal samt leder leverantörsrellationer och deras prestation. Implementerar leverantörsavtal till alla berörda i organisationen.
  • Utvecklar, förankrar och implementerar inköpsstrategier för tilldelade inköpskategorier med syfte att åstadkomma korta- och långsiktiga besparingsmål.
  • Bygger tillsammans med kategorichef övergripande strategi med tuffa mål och utmaningar för sig själv och organisationen.
  • Koordinerar KåKå´s del av centrala inköpsprojekt inom Orkla
  • Bidrar till samarbete och ökade synergier inom Orkla Food Ingredients.
På KåKå gillar vi självständiga människor som vågar ta ett beslut.
Därför får du en mycket fri roll att själv ansvara för din kategori och dina kunder för att skapa långsiktiga och djupa kundrelationer

Vi backar upp dig med Sveriges starkaste säljorganisation och innovationsteam, dessutom produktspecialister och produktionsförankring i egna fabriker inom Orkla koncernen.

Du som söker ska ha minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet och eftergymnasial utbildning inom Inköp, Ekonomi eller "Supply Chain Management"

Placeringsort Lomma. Du kommer att rapportera till Inköpschef Nina Dohlmann.

Frågor besvaras av vår HR chef, Peder Mattsson på tel 0709-10 03 10.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast, dock senast 31 oktober. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail.Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga