Verisure Sverige AB · Publicerad 17 dec 2020

Vi är i en expansiv fas och behöver fler engagerade säljare som vill vara med och bidra till ökad trygghet för fler familjer. Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet är mer än bara ett jobb. Vår personal är vår största tillgång, och därför ger vi dig de bästa förutsättningarna att växa både som människa och i karriären.

Vi erbjuder dig:
  • Attraktiv lön med garanterad del och provision utan tak
  • Tjänstebil/Poolbil
  • Utbildningar i Verisure Sales Academy
  • Möjlighet till snabb karriär med tidigt personalansvar
  • Säljtävlingar med priser så som resor till Miami och Dubai
  • Friskvårdsbidrag
Vad innebär tjänsten?

Du besöker företag för kostnadsfri rådgivning om säkerhet med ett smartare larmsystem, samt säljer och installerar tjänster hos dem. Som Säkerhetssäljare ansvarar du för hela processen från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning och förberedelse av installation.

Du utgår hemifrån alternativt vårt kontor i Bjärred/Borgeby, precis bredvid E6:an. Här ingår du i ett positivt och tävlingsinriktat team bestående av juniora och seniora säljare där alla arbetar med kvalitativ försäljning enligt en attraktiv provisionsmodell. Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet utan ett eget inre driv är ett krav.

Ansökan

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och UC.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev!

Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
7 feb 2021
Ort
Lomma
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga