Poolia Sälj & Marknad · Publicerad 2 nov

Vi söker Project Business Analyst till uppdrag i Ludvika. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under sex månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Project Business Analyst kommer du fungera som stöd till projektledaren i alla finansiella och kommersiella frågor och aktivt driva projektets prestanda. Du kommer tilldelas flera mindre projekt (maximalt tio projekt) och även stödja anbudsförvaltaren om ekonomiska aspekter.

Vem är du?

Till rollen söker vi dig med erfarenhet från liknande arbete. I arbetet är du fokuserad och lösningsorienterad med en god organisatorisk förmåga. Du trivs med att arbeta både i grupp och enskilt och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 nov
Ort
Ludvika
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi