Poolia · Publicerad 9 okt 2019

Är du duktig på att leda och samordna kvalitetsarbete? Då kan det vara dig vi söker. Just nu söker vi en Kvalitets- och driftspecialist till vår välkända kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till början till slutet av december 2019. Är du rätt person för rollen? Skicka in ditt CV på engelska redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten

I rollen som Kvalitets- och driftspecialist kommer du att arbeta för att förbättra säkerheten, driftseffektiviteten, kvalitén och produktiviteten i värdekedjan. Du kommer att analysera det nuvarande ledningssystemet globalt i förhållande till gällande standarder på området. Utöver detta kommer tjänsten innebära att identifiera luckor, åtgärder, resurser och tidsplan med intressenter för att leda ett projekt. Denna roll kommer att innebära resor internationellt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Driva processförbättringar med processägare
  • Säkerställa implementering av globala processer
  • Stöd vid leverantörsutvärdering
  • Koordinera ledarskap och coachning
  • Sätta upp revisionsplan baserad på risker och strategisk inriktning
  • Arbeta för att förbättra kundnöjdhet och lönsamhet
Vem är du?

För att lyckas i rollen som Kvalitets- och driftspecialist har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och roll, framförallt med fokus på kvalitetsarbete och processhantering. Du har kännedom om rådande standarder på området. Vidare behärskar du det engelska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du har förmågan att tänka strategiskt och har en god kommunikativ förmåga. Utöver detta tror vi att du är duktig på att leda och samordna arbetet, både för dig själv och andra.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt 2019
Ort
Ludvika
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga