Quant Service Sweden AB · Publicerad 28 aug 2019

Senior HR- och säkerhetsansvarig till Quant med placering i Ludvika.

Vill du arbeta på ett modernt och globalt bolag som är ledande inom industriellt underhåll? Brinner du för personalfrågor och säkerhet? Quant är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där man får möjlighet att påverka. Låter detta intressant? Då kan du vara den People and Safety Manager vi söker för rekrytering till Quant i Ludvika.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll med stora möjligheter att vara med och påverka, både på kort och lång sikt.

Hos Quant får du arbeta i ett modernt företag som skapar möjligheter tillsammans med sina kunder. Som anställd får du en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du rapporterar till företagets VD för den Skandinaviska verksamheten. Du ansvarar och arbetar både strategiskt, taktiskt och operativt inom HR- och säkerhetsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Arbetsleda de bägge funktionerna HR och säkerhet. Inom HR ansvara för bl a kompetensprocessen, ledarskapsutveckling, arbetsrätt, fackliga förhandlingar, rehabilitering, policys, lönekartläggning samt försäkringar och pensioner. Inom säkerhet ansvara för att utforma, bevaka och utveckla arbetsmiljön inom företaget i samarbete med linjeorganisationen, fackliga företrädare och företagshälsovården.
  • Stöd till chefer och medarbetare i personal- och säkerhetsrelaterade frågor
  • Utveckla och förbättra processer
  • Ledningsgruppsarbete
  • Viss administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i den skandinaviska ledningsgruppen och är kontaktperson gentemot outsourcingleverantörerna som hanterar företagets löner. Till din hjälp inom HR- och säkerhetsområdet har du en HR business partner och en säkerhetsingenjör. Din stationeringsort blir Ludvika men då Quant har medarbetare och enheter på ett flertal platser i Skandinavien innebär det en del resor i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom HR och säkerhet. Vi ser gärna att du har en akademisk examen som ingenjör eller personalvetare samt några års erfarenhet från arbetsledning. Du har erfarenhet av att arbeta med arbetsrätt, fackliga förhandlingar, rehabärenden och rekrytering tillika är väl insatt i säkerhetsrelaterade certifieringsfrågor. Du är van att stötta och leda chefer på olika nivåer i en organisation samt har gedigen erfarenhet av kollektivavtal inom både tjänstemanna- och kollektivsidan.

Som person tar du ett stort eget ansvar och har ett intresse att bygga upp ett nätverk inom ditt ansvarsområde samt har en förmåga att utveckla och leda dina medarbetare. Du har lätt för att samarbeta med andra och vill utvecklas i din yrkesroll. Vidare så är du systematisk i ditt arbetssätt. Du är kommunikativ, både i tal och skrift. Då tjänsten innebär internationella kontaktytor talar och skriver du engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 sept 2019
Ort
Ludvika
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga