Quant Service Sweden AB · Publicerad 12 feb

På vår site i Ludvika behöver vi förstärka vårt underhållsteam med en industrielektriker. Vi arbetar ständigt med att vår kund ska kunna få en mer effektiv och optimerad process. Vi brinner för ett smart och hållbart underhåll och bidrar till att vår kund kan konkurrera och attrahera med sina välskötta maskinparker. Både när det gäller drift, energi och säkerhet.

Bli en av oss och bemöt våra kunder genom högt säkerhetstänk, god service och underhåll i världsklass!

Ort: Ludvika, Sverige
Arbetstid/varaktighet/lön: Heltid, tillsvidare, fast månadslön
Rapporterar till: UH-Ledare, Anders Samuelson

Din roll som Industrielektriker
Rollen innebär att du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll hos våra kunder genom regelbunden kontakt med operatörer och driftansvariga. Skiftoch beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.
Vi sätter högt värde på följande erfarenheter och kunskaper:
  • Gymnasial utbildning inom el/automation
  • Systematisk felsökning och schemaläsning
  • Vi ser gärna att du har kunskap om ström-, frekvens- och servodrift, PLCsystem samt kunskap inom instrumentering.
  • Körkort B
  • Allmän datorvana, kunskaper inom Office och erfarenhet av att ha jobbat i något underhållssystem
Vem trivs här?
För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter. Du är noggrann och brinner för underhåll, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att samarbeta, samt att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift, är viktig.

Vad erbjuder vi?
Hos oss kommer du att arbeta i ett nytt bolag som skapar utmaningar tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Ansökan snarast, dock senast 1 mars 2019
Skicka CV och personligt brev, märk med "19-1F-Industrielektriker", till se-job@quantservice.com
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor
Underhållsledare: Anders Samuelsson
Tfn, 010-456 66 79
HR-generalist, Malin Jarleberg:
Tfn, 010-456 64 04
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I nästan 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder.
Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – vårt folk gör skillnaden. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Quant i Ludvika servar främst ABB och består av två enheter. Den ena enheten ansvarar för underhållsutveckling, förebyggande och avhjälpande underhåll, den andra ansvarar för transportservice och restproduktshantering för våra kunder. I Ludvika är vi idag ca 150 personer.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, hela verksamheten då flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag är vi närmare 3000 medarbetare i närmare 30 länder världen över.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 mars
Ort
Ludvika
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Inga fler jobb från Quant Service Sweden AB tillgängliga