Etac · Publicerad 22 sept

Etac är ledande inom sin bransch och erbjuder flexibla lösningar och produkter i världsklass. Med mjuka värderingar och kompetent personal skapar de långsiktiga lösningar och mervärde för sina kunder. Vi söker nu en driven, social och affärsmässig fysioterapeut/arbetsterapeut som vill utvecklas och fortsätta hjälpa människor.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Etac erbjuds du möjligheten att använda dig av din utbildning och erfarenhet från kliniskt arbete och hjälpa kunder ta fram anpassade produkter och lösningar för deras behov. Ni arbetar tillsammans för att förstå behoven och som säljare fungerar du även som utbildare av produkternas användningsområden varav tidigare erfarenhet av arbete som arbetsterapeut/fysioterapeut är meriterande.

I din roll som säljare hos Etac har du möjlighet att påverka och styra ditt eget arbete. Du kommer att ha ansvar för ett eget geografiskt område, Norrland. Dina kunder består till stor del av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, personer på hjälpmedelscentraler och övriga kunder som förskriver hjälpmedel. Du bokar och genomför kundbesök hos befintliga, men även potentiella kunder och marknadsför Etacs produkter genom workshops, kundträffar och möten.

Som säljare hos Etac rapporterar du direkt till försäljningschefen och resor samt övernattningar förekommer i tjänsten.

Utbildning/erfarenhet

För att trivas i rollen som säljare hos Etac tror vi att du har en akademisk utbildning samt erfarenhet av arbete som sjukgymnast, fysioterapeut eller liknande. Du drivs av att träffa nya människor och skapa långsiktiga relationer, där du blir en naturlig samarbetspartner. Som säljare hos Etac krävs det att du har förmågan att planera och strukturera ditt eget arbete, men med stark vilja av att vilja göra goda resultat.

Som person är du engagerad, driven och resultatinriktad i kombination med en god pedagogisk förmåga. Har du tidigare erfarenhet från försäljning är det meriterande, dock ej ett krav. Då mycket av din arbetstid förläggs ute hos kund och på resande fot är B-körkort ett krav för tjänsten. Övernattningar förekommer tjänsten.

I denna rekrytering har Etac valt att samarbeta med Poolia. Har du några frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Poolia, Alexandra Klefbohm, 090-16 05 33.

Förmåner

Du erbjuds en möjlighet att få vara med i utvecklingen av ett tillväxtorienterat företag med goda värderingar, men samtidigt utvecklas själv. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Etac är ett medicintekniskt bolag inom Nordstjernan-koncernen. Företaget är marknadsledande i Norden och har en stark tillväxt internationellt. Etac utvecklar, tillverkar och säljer designade produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga. Viktiga affärsområden är hemvårdsprodukter, manuella rullstolar och personlyftar. Etac har försäljningsbolag i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Holland och Storbritannien samt flera varuförsörjningsbolag. Försäljning till ett fyrtiotal länder över hela världen sker via oberoende distributörer. Etac-koncernen omsätter cirka1,3 miljarder och har ungefär 700 anställda
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Ort
Luleå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia