Norrlands Bil · Publicerad Idag 14:42

Till säljteamet för Volkswagen söker vi nu en ny kundorienterad och passionerad bilsäljare. Du som brinner för försäljning, att göra affärer och skapa förtroendefulla, långsiktiga relationer i kombination med ett fordonsintresse kommer att göra succé tillsammans med oss på Norrlands Bil. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utmanande arbete och en möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation där goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet tillhandahålls.

Om tjänsten
Som bilsäljare är den ena dagen aldrig den andra lik! Rollen innebär varierande och utmanade arbetsuppgifter.
Som bilsäljare hos oss kommer du arbeta med försäljning av nya och begagnade personbilar. I arbetsuppgifterna ingår kundanskaffning, offert- och orderhantering, leverans, demonstrering av bilar, hantering av inbyten och prissättning, offertuppföljning etc. En stor del i arbetet består av att aktivt söka upp nya kunder genom proaktiv bearbetning. Du ansvarar för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder där du lyhört anpassar lösningar efter deras specifika behov. Du genomför affärsprocessen på bästa möjliga sätt med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar som är kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang.
Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen och på arbetsplatsen söker vi en resultatinriktad lagspelare. Du vill komma till avslut i allt du företar dig men värnar om kollegorna och att lyckas tillsammans. Det är viktigt för dig att vilja bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor på arbetsplatsen Du är trygg i dig själv, kreativ och självgående. Du har förmågan att kunna kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor och ser service som en naturlig del av ditt arbete. Du är noggrann och kan självständigt strukturera och organisera det dagliga arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Goda digitala kunskaper
  • God administrativ förmåga
  • Erfarenhet av försäljning
  • Det är meriterande om du har branscherfarenhet, samt arbetat med uppsökande försäljning
Frågor och ansökan
Har du frågor kring tjänsten kontakta försäljningschef Mats Müller på tel. nr: 0920-242235.

Välkommen in med din ansökan via Ansök Nu.

Bifoga CV och personligt brev där du motiverar varför du skulle passa som säljare hos oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Norrlands Bil koncernen har ca 330 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 nov 2021
Ort
Luleå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon, Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga