Poolia Kontor · Publicerad 20 sept

Vi söker nu en inköpsassistent till Luleå. Uppdraget är på heltid med start i november. Tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt om detta uppdrag är något för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpsassistent stöttar du en, eller flera, affärsenheter inom företaget. I detta arbete innefattas arbetsuppgifter som rör:
  • beställningar, där du skapar beställningar, säkerställa att de har rätt villkor, rätt leverantör och avtal samt stänger beställningar följt av ett ekonomiskt avslut.
  • orderbekräftelser, du ser till att de kommer tillbaka och hanteras enligt gällande regler.
  • Avvikelsehantering på fakturor, så som att kontrollera och korrigera prisavvikelser, felaktiga tjänsteregistreringar och godsmottag.
  • Ärendehantering, du hanterar diverse ärendet och är ett användarstöd i olika system och processer samt är telefonsupport avseende inköpsfrågor.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker både dig som är nyexaminerad inom inköp/logistik/ekonomi men även dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från liknade arbetsuppgifter.

Som person söker vi dig som är strukturerad, ansvarstagande och lättlärd. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en miljö där du har många bollar i luften samt har ett inre driv att alltid leverera med god kvalitet. I din roll som inköpsassistent har du öga för detaljer samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken. Vidare är du en prestigelös lagspelare, med stor ansvarskänsla som ser möjligheter där andra ser hinder.

Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska samt på engelska, både i tal och skrift. Du har god datavana och att lära dig nya system är inte något problem för dig.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 okt
Ort
Luleå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Rekryteringen hanteras av
Poolia