SCANIA CV AB · Publicerad 12 jan 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Scania Industrial Maintenance produktionsunderhåll i Luleå söker nu:

Fu- Samordnare
Till Scania Industrial Maintenance i Luleå söker vi nu en FU samordnare. Dina arbetsuppgifter är att bereda och planera det förebyggande underhållet i samverkan med operativt underhåll, samt att deltaga i projekt för att bevaka underhållsfrågor.

Arbetet är till stor del datorbaserat så kunskap i Excel och i vårat underhållssystem Maximo är meriterande.

Som beredare innebär det att du aktivt skall delta i förbättringsarbetet med förslag på uppdatering av FU planer, både när och hur det ska genomföras, allt för att öka anläggningarnas tekniska tillgänglighet och minska underhållskostnaderna.

Kunskaper i Engelska är meriterande eftersom anläggningarna till stor del införskaffas från andra länder än Sverige och arbetet innebär att skapa kontakter med leverantörer.

Du har:

Minst 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens inom drift och underhåll

Ett antal års arbetslivserfarenhet ifrån industrin.

Du är en öppen och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt med kunder och leverantörer. Du har god datorkunskap och är ekonomisk medveten. Du är van att ha många bollar i luften, ha överblick, samtidigt som du är serviceinriktat och noggrann.

Anställningstyp: Heltid, dagtid

Rekrytering sker löpande

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Jerker Viberg, HR Business partner 0491-765118 alternativt jerker.viberg@scania.com

Robert Nuuksujärvi, Underhållsledare 073 9615826 alternativt robert.nuuksujarvi@scania.com

Låter tjänsten intressant?
Din ansökan gör du via eller via www.scania.se/jobb senast den 2021-02-15
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 feb 2021
Ort
Luleå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga