- Veolia Water Technologies · Publicerad 15 augVi söker en erfaren processingenjör/processpecialist med kunskaper inom kommunal och/eller industriell vatten-/avloppsrening till vår processgrupp.

Processgruppen arbetar tillsammans med anbudschef, projektledare, och övriga kollegor i sälj-/anbudsarbete, i projektarbete och i utvecklingsarbetet. Det innebär att du är en naturlig del i vårt arbete från idé till färdig anläggning. Processgruppens uppgift i arbetet är att säkerställa att den processteknik vi erbjuder våra kunder håller hög standard.

Om tjänsten
  • I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Ta fram processtekniska lösningar, självständigt eller i samarbete med processexpertis inom Veoliakoncernen.
  • Processberäkningar, upprätta processbeskrivningar och PI-diagram, medverka vid driftsättningar och utbildning av driftspersonal.
  • Att aktivt delta i sälj- och marknadsföringsaktiviteter.
  • Genomföra utredningar och förstudier.
  • Teknikutvecklings- och kompetensutvecklingsaktiviteter inom det processtekniska området.
  • Hålla presentationer vid konferenser och seminarier.
Du kommer att vara med i hela processen, från anbud till projektets slutfas. I rollen rapporterar man till företagets processchef. Tjänsten är placerad i Lund men för rätt person finns möjlighet att utgå från något av våra andra kontor i Örebro, Solna, Karlstad eller Linköping.

Om dig

Vi vill att du är civilingenjör eller likvärdigt samt har flera års praktisk erfarenhet från utformning/dimensionering av vattenreningsprocessen. Du har ett gediget kunnande i bagaget och det är meriterande om du har arbetat mot både privat och offentlig sektor. Du ska vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och vi ser goda kunskaper i svenska och engelska som ett krav.

Som person är du glad för nära samarbete med såväl kollegor som kunder och du delar med dig av din expertkunskap. Då arbetet är omväxlande tror vi att du är prestigelös och uppskattar variation. Variation i form av olika teknologier, människor, arbetsuppgifter och stora och små projekt i olika faser - samtidigt.

Vi erbjuder

Vi är ett globalt teknologiföretag som är på frammarsch. Vi vänder oss till både den privata och kommunala sektorn och arbetar i nära samverkan med forskning och utveckling.

Trivs du med att arbeta i en omväxlande roll med fokus på tekniska innovationer där du får svara mot kunders unika frågeställningar/problem, så kommer du ha kul hos oss! Till din hjälp har du först och främst dina skickliga (och trevliga) kollegor i Sverige men vi är även del av en global koncern, fylld med engagerade människor med olika spetskompetenser inom en stor palett av teknologier.

Om du är en skicklig processingenjör som gillar att arbeta i projektform och lösa kluriga tekniska problem i periodvis högt tempo då kommer du trivas hos oss - och vi med dig!

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Sista dag att ansöka är 2018-09-21.

Har du frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Christoffer Hällefors på e-post christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

Välkommen in med din ansökan!

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

VA-Ingenjörerna - Världsledande och naturlig samarbetspartner

VA-Ingenjörerna är en ledande funktionsleverantör inom vatten- och slambehandling och har sedan år 1990 drivit projekt från idé till totalentreprenader med nyckelfärdiga anläggningar åt både kommunala och industriella kunder. Som del av Veoliafamiljen erbjuder vi helhetslösningar för hela vattencykeln inklusive verktyg för värdering och förvaltning av vatten. Vår kundnära organisation består av ca 50 medarbetare som är fördelade på olika orter över hela Sverige med huvudkontor i Lund.

Veolia Water Technologies är världsledande inom processtekniska lösningar för vattenbehandling. Företaget har totalt 8 500 anställda i 54 länder. Tjänsten innebär därför unika möjligheter att kompetensmässigt utvecklas inom detta område.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 okt
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Processingenjör