Academic Work · Publicerad 12 maj 2021

Har du arbetat i något år efter examen och vill fortsätta din karriär i en spännande roll i gränslandet mellan IT och logistik? Som applikationskonsult hos Consafe Logistics får du möjlighet att arbeta kundnära i projekt tillsammans med ett härligt team som är redo att ta emot ytterligare kollegor. Är du den vi söker? Ta chansen - ansök idag och arbeta på ett logistikbolag i framkant!

Information om uppdraget

Logistikbranschen står inför stora förändringar där system och flöden allt mer automatiseras och digitaliseras och här spelar Consafe Logistics en viktig roll. De arbetar med stora globala kunder vars utmaning ligger i att effektivisera sina logistikflöden. Eftersom affärer och kundinflödet ökar behöver de anställa ytterligare applikationskonsulter till ett av teamen. Consafe Logistics arbetar med sitt egenproducerade lagerhanteringssystem, Astro, som idag är välkänt inom branschen. På Consafe Logistics får du jobba i en kultur som kännetecknas av mångfald, nytänkande och öppenhet. Gemenskapen är viktig och då och då samlas kollegorna för en AW eller pingismatch under lunchen.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Consafe Logistics. Deras intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vi på Academic Work erbjuder stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du att jobba nära kunder, utvecklare och lagerhanteringssystem då din uppgift är att optimera kundens lagerflöde med hjälp av Consafe Logistics egenproducerade lagerhanteringssystem - Astro. Du kommer att ta en konsultativ roll för att förstå kundens behov och sedan komma med lösningsförslag anpassade efter kundens verksamhet. Förutom konfigurering kommer du bland annat att läsa loggar samt testa buggar och flöden i system. I din roll har du möjlighet att utbyta erfarenheter med både juniora och seniora applikationskonsulter i ditt team. Du kommer att få en gedigen introduktion samt en mentor som finns där för att stötta dig och svara på dina frågor för att du ska komma in i rollen på ett bästa sätt.

Vi söker dig som

Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande jobb där du några dagar i månaden reser både nationellt och internationellt. Du behöver därför vara flexibel då det kan förekomma helgjobb. Eftersom du har en viktig konsultativ roll med mycket kundkontakt är det viktigt att du är och relationsskapande och kommunikativ. Du trivs med stort ansvar och säkerställer en god struktur i arbetet för att kunna leverera på utsatt tid.

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har
  • En relevant utbildning. Exempelvis inom datavetenskap, systemvetenskap, logistik eller informatik.
  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med logistik, till exempel på lager eller med lagerhanteringssystem för att ha en förståelse för flödet.
  • Ett stort intresse för logistik.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för arbetet.
  • Förståelse för mjukvaruutveckling.
Övrig information
  • Start: Augusti
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Lund.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Consafe Logistics på deras hemsida!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga