Academic Work · Publicerad 9 apr 2021

För dig som är nyexad och som älskar att lösa problem finns nu chansen att arbeta som junior testingenjör på ett vältjänt företag inom förpackningsindustrin. Hos vår kund kommer du mötas av en stark innovationsanda och spännande utmaningar. Var snabb in med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

Vi söker för kunds räkning en testutvecklare. Som konsult hos Academic Work arbetar du för vår kund som är ett internationellt och ledande företag inom sin bransch. Du kommer att utveckla hållbara förpackningar samt ta fram och utföra testmetoder för dessa. För att lyckas i rollen är du en teamplayer som gillar att komma fram till goda resultat i samarbete med dina kollegor.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]:https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Arbetsuppgifter
  • Utveckla helt nya testmetoder utifrån givna viktiga parametrar såsom användarvänlighet, effektivitet, repeterbarhet samt reproducerbarhet
  • Arbeta med verifiering och validering av befintliga testmetoder
Vi söker dig som

Du bör ha ingenjörsutbildning inom kemi, fysik, nano eller mekanik

Intresse av labbarbete och testning

Intresse för statistisk analys samt kunskaper inom materiallära

Goda kunskaper i både svenska och engelska då dessa båda språk används i det dagliga arbetet

Som person besitter du egenskaper såsom:

God samarbetsförmåga

Nyfikenhet och initiativtagande

Problemlösande

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Lund
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga