Agellis · Publicerad 28 aug

Är du i början av din karriär och söker en plats där du ges möjlighet att utvecklas baserat på dina intresseområden? Har du ett brett tekniskt intresse och eftergymnasial utbildning med inriktning mot systemvetenskap/programmering? Skulle du vilja vara med i hela processen från idé till färdig produkt?

Agellis utvecklar och säljer kundanpassade mätinstrument till stålverk och smältverk världen över. Våra produkter är unika och möjliggör för våra kunder att minska utsläpp samtidigt som arbetsmiljön förbättras för personalen som vistas ute i produktion. Vi är stolta över att vår produkt gör skillnad och att vi får möjlighet att hjälpa kunder runtom i världen till en bättre arbetsmiljö.

Det går bra för oss, därför söker vi en ny kollega att förstärka utvecklingsteamet med. Välkommen till oss på Agellis!

Om oss

R&D teamet består just nu av Ann som arbetar med programmering, Björn som ansvarar för den elektromagnetiska plattformen, Karl som arbetar med framtida produkter och Jan-Peter som är utvecklingschef. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med samtliga. Vi är ett litet bolag, totalt 14 anställda, där du blir en viktig del av verksamheten.

Goda relationer med kollegorna och work-life balance är viktigt hos oss. Exempelvis tränar vi två gånger per vecka över lunchen. Självklart fikar vi också tillsammans varje dag - vi ser gemenskap kollegor emellan som en framgångsfaktor i arbetet och vi tycker om att ha kul tillsammans.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med C++ och C# programmering i Windows- och Linuxmiljö. Har du inte arbetat i just dessa språk men är duktig på att koda så tror vi att du lätt kan lära dig. Det viktigaste är att du tycker det är riktigt roligt att programmera och har förkunskaper i något språk.

Du kommer att jobba med produkter som använder bildbehandling vilket gör att intresse för bildbehandling är en fördel.

Utvecklingsarbetet hos oss består av både nyutveckling och förbättringar i befintlig mjukvara. Vi arbetar med olika typer av sensorer och analysmodeller. Ibland gör vi även kundanpassade lösningar som du kommer att arbeta med. När du har blivit varm i kläderna kommer du troligtvis också att arbeta med visualiseringen och dataflödet till våra användare.

Utvecklingsmöjligheter

Hos oss kommer du att arbeta med programmering men då vi är ett litet bolag arbetar du också nära mekanik och elektronik. Du kommer att utvecklas brett tekniskt.

Vill du ha en tjänst där du får resa, finns möjlighet till detta då vi besöker och installerar produkterna på plats hos våra kunder runtom i världen.

Kompetensmässigt kommer vi att satsa på de områden du tycker är intressanta, kanske bildbehandling, MATLAB, C#, SQL, databaser och/eller i förlängningen Embedded? Ditt intresse styr dina möjligheter hos oss.

Om dig

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning troligen med inriktning mot systemvetenskap/programmering. Det viktigaste är dock kunskapen och intresset för programmering, inte vilken utbildning du har. Vi tror att du är nyutexaminerad eller har några få års arbetslivserfarenhet av programmering.

För att trivas hos oss bör du tycka om att programmera och ha ett brett tekniskt intresse (kanske tycker du om att bygga egna lösningar till hemmet på fritiden, eller så är du the ”go-to person” när dina bekanta har tekniska frågor). Du bör, precis som vi, tycka om att förbättra och bygga nya tekniska lösningar och envist komma fram till bästa lösningen på ett problem tillsammans med teamet.

Låter det intressant?

Då vill vi gärna prata mer med dig! Maila, ring, adda på Linkedin eller ta kontakt på det sätt som passar dig bäst: jan-peter.nilsson@rhimagnesita.com / 046-101373. Du är självklart även varmt välkommen att söka formellt via annonsen. Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst".

Ansvarig rekryteringskonsult är Jonna Warnerbring, Roi Rekrytering. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Jonna via jonna.warnerbring@roirekrytering.se eller 0707-956090.

Kika gärna in vår hemsida om du är mer nyfiken på oss.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 okt
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga