Arken Zoo · Publicerad 20 sept

Nu söker Arken Zoo en ekonomiassistent till sitt kontor i Lund! Arken Zoo är i en expansionsfas och behöver stärka upp sitt team under minst 6 månader. Du kommer att vara anställd som konsult hos Poolia. Vi behöver någon som är tillgänglig för start omgående och kan arbeta heltid. Notera att pälsdjur förekommer på arbetsplatsen och att det därför inte är att föredra att vara pälsdjursallergiker.

Känns detta som en utmaning för dig? Sök redan idag, då urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent på Arken Zoo kommer du att arbeta med hela leverantörsreskontraprocessen. Du kommer att hantera ett stort flöde av leverantörsfakturor för butikerna.
I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå att hantera leverantörsfakturor i det interna systemet och se till att det överenstämmer med inköpsordrar avseende antal, pris och betalningsvillkor. Det kommer också att ingå att begära kreditar från leverantörer, utföra betalningar, arbeta med kontoavstämningar, göra periodiseringar samt diverse utredningar. Idag arbetar Arken Zoo i systemet SMART, men kommer att byta till LS Retail Navision, vilket innebär att du även kommer att vara delaktig i den processen.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har god erfarenhet av leverantörsreskontra, har arbetat med hela processen tidigare och har en god insyn i hur samtliga moment hänger ihop. Drivs du av att arbeta med effektivisering och förbättring är detta ett stort plus. Du ska trivas i en miljö med stora flöden och där du självständigt tar kontakt med leverantörer.
  • Du ska ha 1-3 års erfarenhet från en liknande roll.
  • Det är också viktigt att du är flytande i Svenska och Engelska.
  • Goda kunskaper i Officepaketet är ett måste, främst Excel.
  • Meriterande är om du har arbetat i Navision eller SMART tidigare.
Viktigt är att du är social, nogrann, van att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är det även av stor vikt att du är strukturerad, effektiv och van att leverera utifrån ett fast tidsschema.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 okt
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
Poolia